U kunt worden verrast en blij om te weten dat je niet om uit te shell honderden dollars voor een stralende huid. Er zijn zo veel zelfgemaakte huid recepten die je kunt maken van het recht in het comfort van uw eigen huis. Deze Goji Cream combinaties zijn ook alle natuurlijke en er is dus minder risico op het ontwikkelen van een overgevoelige reacties in vergelijking met de commerciële olie gebaseerde producten.

Scrubben Goji Cream Voorbereidingen

Natuurlijke exfoliërende zijn een geweldige manier om zich te ontdoen van uw huid van dode cellen in de huid om te voorkomen dat de poriën verstopt raken en de stimulering van nieuwe verse Goji Cream cellen om te groeien en te ontwikkelen. Een effectief recept is te meng 1/2 kopje havermout, 1/4 kop melk, 1 eetlepel olijfolie, 2 theelepels bakpoeder en 5 druppels tea tree olie. Het toepassen van de combinatie op uw huid eenmaal per week.

Er zijn 3 fundamentele huid types, namelijk een normale, vette en droog. Een handig scrubben preparaat is geschikt voor alle soorten omvat het mengen van 2 kopjes van Epsom zouten, 1/4 kop van vaseline, 2 druppels lavendel olie of andere etherische olie zoals jojoba of tea tree. Het mengsel zal produceren een crème met een zeer geurige geur. Breng de crème op uw huid in zachte cirkelvormige bewegingen met één keer per dag.

U kunt ook een scrub gezichtsmasker onmiddellijk in uw keuken. Meng 2 eetlepels maïsmeel met water tot een pasta wordt gevormd, voeg 2 druppels Wierook, etherische olie, 2 druppels Geranium essentiële olie en 1 druppel etherische olie van Mirre. Mix het geheel ongeveer 5 minuten en dan bedek uw gezicht en nek met het masker. Laat het masker op je huid voor 30 minuten en dan voorzichtig te verwijderen met warm water en een washandje.

Zelfgemaakte Maskers

Natuurlijke maskers zijn effectief in het nemen van vuil en dode huidcellen als het loskoppelen van de poriën en het houden van een trekkerig gevoel. Een recept gaat raspen of het mengen van een middelgrote appel mengen samen met 5 eetlepels honing in een kom. Breng het mengsel op je gezicht en hals en laat het masker 10 minuten. Volledig te spoelen met vers, koud water. Een ander recept is de wortel gezichtsmasker, waarin je van koken en pureer 3 grote wortelen en meng met 5 eetlepels honing in een kom. Glad mengsel op je gezicht en hals en laat het gedurende 15 minuten. Spoel goed na met koud water daarna.

Anti-Aging Maskers

goji cream kruidvatAls u problemen ondervindt met donkere vlekken, zits, rimpels, donkere kringen en overtollige olie, kan je ook met natuurlijke anti-aging maskers. Een goede formule te mengen 1 rijpe banaan, 1 theelepel olijfolie en 2 druppels van de sinaasappel of citroen essentiële olie. Breng het masker op het gezicht het toevoegen van een tweede laag rond de ogen en andere probleemgebieden. Goed afspoelen met warm water na het verlaten gedurende 15 minuten.

U kunt ook een verstevigend masker door het kloppen 1 eiwit, 1 eetlepel honing, 1/4 kopje bloem en 1 theelepel glycerine. Klop de ingrediënten tot alles wat de resultaten tot een pasta, breng het mengsel aan op het gezicht en de hals. Laat alles gedurende 10 minuten met water naspoelen. Mensen met een droge huid problemen zult merken voordelen met een vochtinbrengende honing masker. Meng 2 theelepels melk en 2 theelepels honing. Breng het op het droge gebieden en laat 10 minuten voor het spoelen en vervolgens droog te deppen.

Een andere zeer effectieve kruiden-oplossing omvat het mengen van 2 eetlepels gedroogde kamille, gedroogde smeerwortel en gedroogde citroenmelisse, 1 eetlepels bee pollen, 1/4 kop van de aloe vera gel, 1/2 kopje glycerine, 2 eetlepels honing, 10 druppels vitamine E olie en 1 kopje kokend water. Na het gieten van kokend water over de ingrediënten, laat alles laat 20 minuten vóór het persen van de kruiden op te slaan de overgebleven vloeistof in een pot. De oplossing kan worden gebruikt als bloedstelpend worden toegepast of twee keer per dag.

Acne Oplossing

Schudden en meng 8 oz gedestilleerd of bloemen water, 2 druppels essentiële olie van lavendel, 1 druppel palmarosa etherische olie en 1 druppel van rozenhout etherische olie in een plastic fles. Meteen wordt een anti-acne samentrekkend en toner die u direct kunt toepassen op uw probleem gebieden met een Goji Cream katoenen bal. Voorzichtig zijn van toepassing op het hele gezicht en de hals, maar wees voorzichtig om te voorkomen dat uw ogen.

LEAVE A REPLY