Het volgende artikel is een van een serie artikelen waarin de nadruk ligt op Zelf-Verbetering, Motivatie en Empowerment. Het is gebaseerd op onderzoek gedaan dan twintig jaar als personal en business coach. Deze self improvement artikel werd geschreven in reactie op Chocolate Slim vragen die zijn gesteld op gewicht te verliezen en op lange termijn gewicht te verliezen en als het aanpakken van gemeenschappelijke problemen die mensen hebben met dit onderwerp. Ik hoop van harte dat u de volgende informatie van waarde.

De Niet Zo Geheime Geheim Van De Chocolate Slim Hollywood Diëten

chocolate slim kruidvatDiëten hebben een dertien in een dozijn in Hollywood. Ze bijna uit de lucht vallen. Elke arts of leek die erin slaagt om een originele Chocolate Slim idee of, ten minste, een nieuwe variatie op een oud idee, en is relatief succesvol in het verkopen aan het publiek te denken van het opzetten van een winkel in Hollywood.

Er is waarschijnlijk geen enkele andere plek op Aarde waar diëten en andere idee dat kon houden een slank lichaam zijn zo vereerd zoals in Hollywood. Honderden jonge vrouwen en mannen (en sommige van hen niet zo jonge) hebben personal trainers en up-to-date over de laatste diëten trends omdat het goed is voor hun werk te doen.

Het publiek is ook geïnteresseerd in het vinden van de dieet geheimen van de filmsterren en zangers. Ze denken dat de partijen kunnen een aantal trucjes uit de mouwen te steken als ze erin slagen om het verblijf zo slank en goed uitziende door de jaren heen. Eigenlijk is het niet helemaal. Acteurs en zangers zijn normale menselijke wezens.

Ze hebben hun unieke genetische make-ups wat betekent dat geen enkel dieet werkt voor iedereen. Dus een ieder van hen probeert een paar diëten te vinden die bij hem of haar past. Bovendien, niet alle Hollywood-sterren vasthouden aan hun voeding. Het verlangen naar een behandeling niet discrimineren.

Beroemdheden niet een soort van geheime kennis dat opent de weg naar een mooi lichaam. De meeste van hen krijgen hun tips, net als de rest van de mensen. Ze horen van kappers en make-up girls. Ze krijgen ze van agenten en uitgevers. Of zij volgen de nieuwste modieuze trainer of diëtist, net als pick-up op de laatste filosofieën of mystieke ervaringen.

Het verplaatsen van het Atkins tot de kool soep is niet ingewikkelder dan het laten vallen van het Boeddhisme in het voordeel van de Kabbala. Sommige sterren is het huren van mensen die veel weten over diëten om deze beslissingen te nemen voor hen.

Al deze beroemde mensen hebben te maken met dezelfde soort problemen die we allemaal doen. Vast te houden aan een dieet is het moeilijk voor hen te zijn, dus ze eten wat ze niet moeten en zich ergeren aan het feit dat ze het niet kunnen doen de hele tijd. Ze maken zich zorgen over de effecten van deze en dergelijke diëten op hun huid en ze zien er niet zo groot, de hele tijd.

Maar voor elke ster is er een klein leger van verlichting deskundigen, visagisten, schoonheidsspecialisten, beeld bewerken en visuele effecten van de mensen die hard werken om ervoor te zorgen dat de gezichten die we zien op de schermen en in tijdschriften ziet er perfect uit. Geen vlekken, geen lelijke huid, geen slappe overal. Gewoon perfectie.

Een ding dat kan worden gezegd voor de Hollywood-sterren is dat ze harder werken aan hun voeding dan de meeste mensen. Het is heel belangrijk voor hun werk en de populariteit en dus zijn ze heel hard proberen om in vorm te blijven en kijken iedere dag goed. Ze zijn niet op dieet experts en het is onrealistisch te verwachten dat ze zo is.

Ze zijn goed in andere dingen en we zijn content over het feit dat ze op die manier. Dus, de bottom line is dat er echt geen geheim van Hollywood dieet. Alleen de wil om door te gaan en de strijd om fit te blijven.

NU is de tijd!

O. K. heb je het artikel gelezen. Nu is het tijd voor actie.

Zonder actie, dit artikel voegt geen waarde hebben op uw zelfvertrouwen. Maar vergeet niet, zonder actie, je kan niet de schuld van deze self improvement artikel of een artikel voor die kwestie. Zo, NU actie ondernemen.

Zelfs als maar een advies, een stukje informatie, een tip die het verschil maakt, dan is het hele artikel is de moeite waard voor ons allemaal. NU is de tijd!

Wees de persoon die je wilt worden, je verdient het!

Je zult nooit worden op uw eigen met onze gratis en toegewijde Chocolate Slim de klantenservice en onze online gezondheid, fitness en gewichtsverlies programma.

95% van de mensen niet aan het realiseren van hun lange termijn doelstellingen van het gewichtsverlies.

LEAVE A REPLY