Terwijl de meeste mannen houden niet van wakker met een stijve nek of rug, zeer weinig mensen klagen als ze wakker met een verschillende Titan Gel deel van je lichaam dat stijf. Algemeen bekend als “‘ s morgens hout,” het is volkomen normaal voor mannen – met inbegrip van jonge mannen die net geslachtsrijp – wakker met een rockende erectie eerste ding in de AM. Meer informatie over dit meestal welkom fenomeen en wat het betekent voor de penis gezondheid als het begint te verdwijnen.

Is morgen hout normaal?

titan gel kopen nlDe meeste mannen wakker om te ontdekken dat ze zijn “popping een tent” in hun broek, een fenomeen dat is een volledig normaal onderdeel van een man seksualiteit. In feite, het is een heel goed teken dat aangeeft dat alles werkt zoals het zou moeten zijn. De meeste mensen hebben meerdere erecties gedurende de nacht (3-5 of meer), kan elk van die laatste een half uur of langer. Terwijl de meeste erecties overdag ontstaan door blootstelling aan iets stimulerende – hetzij visueel, mentaal of fysiek – een nachtelijke erectie betekent niet noodzakelijk een man droomt over of verbeelden seks – hoewel hij heel goed zou kunnen zijn.

Wat zijn de oorzaken van deze vroege morgen Titan Gel hallo?

Er zijn een paar dingen die kunnen te wijten (of te danken) voor een ochtend erectie. Een volle blaas is een van hen. Wanneer de blaas wordt overvolle, omdat het de neiging om tijdens de nacht, de urine maakt zijn weg in de plasbuis, waardoor vaattekening en een erectie. Hoewel dit kan helpen wakker van de mens tot nietig zijn blaas, dit kan makkelijker gezegd dan gedaan met een full-on hard-op. Een sterke ochtend boner is ook geassocieerd met bepaalde slaap-cycli en het is meer waarschijnlijk optreden wanneer een mens zich in een actief of de REM-slaap – dat gebeurt meerdere keren per nacht, zo goed als vlak voor het ontwaken in de ochtend – hoewel mannen erecties hebben buiten de REM-slaap. Medicijnen voor erectiestoornissen worden ook vaak geassocieerd met ‘ s ochtends hout en kan de boosdoener zijn, hoewel veel mannen ervaren zonder medicatie.

Wat gebeurt er als het in de ochtend hout stopt?

Voor een man die ontwaakt elke dag sinds zijn tienerjaren met een erectie, de afwezigheid van één lijkt misschien een reden om 911 te bellen. Echter, een ontbrekende stiffy niet noodzakelijkerwijs duiden op een ernstig probleem. Studies hebben aangetoond dat het heel normaal is voor zowel de kwaliteit en het aantal erecties geleidelijk veranderen in de loop van een man van de levensduur. Deze verschuiving is waarschijnlijk geassocieerd met de natuurlijke afname van het testosteron dat wordt geleverd als een man leeftijden. Natuurlijk, een jonge man van 20 heeft veel meer testosteron in zijn lichaam dan een man van 60 – dus is het logisch dat zijn mannelijkheid kan ook worden staat een beetje steviger en vaak meer als goed. Echter, als er sprake is van een plotselinge daling uit of dramatische verandering in één van de erectie van kwaliteit, kwantiteit of duur van de ochtend of anderszins – is het verstandig om voor een man te krijgen uitgecheckt om ervoor te zorgen is er niet een ernstig probleem gaat, zoals de bloeddruk problemen of diabetes. Een man de penis van de gezondheid is een indicatie van hoe zijn lichaam in het algemeen is het te doen, dus het is altijd goed om de dokter in de loop wijzigingen vooruitgang – vooral als ze plotseling.

Het houden van sterke erecties

In sommige gevallen is er weinig dat een mens kan doen om het terug te brengen van een tanende wanger; soms is het gewoon een trieste kant effect van de vergrijzing. Na een medisch onderzoek, een arts kan aanbevelen Titan Gel testosteron supplementen of andere behandelingen om te herstellen van zijn penis in haar volle glorie. Hoewel het misschien gênant, een man moet spreken als hij voelt dat er iets mis is. Echter, er zijn sommige dingen die een mens kan nemen in zijn eigen handen, waaronder het toevoegen van een penis health cream (health professionals adviseren Man 1 Man, Olie) zijn dagelijkse regime. Een formule met belangrijke voedingsstoffen, zoals L-Arginine — die zorgt voor een verbeterde doorbloeding van de mannelijkheid te houden van de erectiele gezondheid-en alfa-liponzuur voor de bestrijding van de tekenen van de penis het ouder worden de voorkeur. Eenvoudig toe te passen na de douche en genieten van de effecten van een gezondere, meer jeugdige mannelijkheid.

LEAVE A REPLY