Een gewichtsverlies rage dieet wordt vaak geloofd door haar beoefenaars te helpen in de verbetering van hun gezondheid. Een typische gewichtsverlies rage dieet wordt vaak bevorderd door Eco Slim boeken en artikelen gepubliceerd over, terwijl anderen verkopen hun bijzondere toeslagen en de ingrediënten die moeten worden opgenomen in het dieet zelf. Echter, sommige van deze diëten hebben geen legitieme medische of wetenschappelijke studie back-up van de vorderingen.

Ongezonde Eco Slim?

eco slimGewicht verlies deskundigen die proberen gewichtsverlies rage dieet rassen staat dat deze ongezonde vooral als je niet vasthouden aan één. Omdat ze worden hierna aangeduid als “rage”, is de kans groot, ze zijn alleen goed voor een bepaalde periode van tijd. Als een persoon springt van de ene gewichtsverlies rage dieet naar het andere, dan kan het ongezond voor ze, omdat het lichaam wordt blootgesteld aan verschillende Eco Slim risicofactoren waarbij de voeding, die kan zelfs leiden tot meer gewichtstoename.

Categorieën

Er zijn 3 categorieën, waarbij een gewichtsverlies rage dieet kan worden geïdentificeerd. Deze categorieën bepalen wat voor soort diëten worden bevorderd:

Bepaalde voedingsmiddelen worden weggelaten uit uw dieet, omdat ze worden gezien als “slecht” of “schadelijk“.

Er is een nadruk op het eten van bepaalde levensmiddelen voor het uitdrukken van een bepaalde levensstijl.

De voordelen van bepaalde voedingsmiddelen groepen worden gebruikt en uitvergroot voor het genezen van bepaalde ziekten, zodat ze worden opgenomen als het primaire voedsel geconsumeerd worden in het dieet.

Extreme diëten

Een gewichtsverlies rage dieet kan bijdragen aan iemands gebrek aan energie, vitaminen en mineralen, en het gebrek aan voedingsstoffen. Deze diëten kan ook bijdragen aan een veel stofwisselingsstoornissen vooral als ze worden toegepast op kinderen. In feite, ouders die de kracht van kinderen om deel te nemen in fad diëten op het punt van het hebben van stofwisselingsstoornissen wordt beschouwd als kindermishandeling.

Vorderingen

Een typische gewichtsverlies rage dieet alleen ondersteund kan worden door gedeeltelijk wetenschappelijke claims. In andere woorden, deze diëten beweren dat heel wetenschappelijk, maar ze nooit volgen de standaard wetenschappelijke methoden voor het aantonen van hun effectiviteit en validiteit. Een aantal van de beperkingen als het gaat om de wetenschappelijke claims van fad diëten zijn de volgende:

Ze staan niet open voor herzieningen

Waarnemingen worden gebruikt als geldig bewijs om te controleren of de verklaring achter het dieet.

Een gebrek aan kennis

Sommige mensen uit de wetenschappelijke en medische gemeenschappen vaak de opmerking dat fad diëten zijn een gevolg van het gebrek aan kennis over voeding en voedingswaarde feiten in de wetenschappelijke zin. Volgens hen is er een gebrek aan bewijs op gewichtsverlies door calorie-beperking. Bovendien is er een gebrek aan bewijs voor de claims die fad diëten kunnen helpen bij het bereiken en handhaven van een duurzaam gewichtsverlies. Ook wijzen zij erop dat deze diëten negeren de noodzakelijke koppelingen tussen de gezondheid van de mens en voeding en voedingspatronen.

Voorbeelden van fad diëten

Een voorbeeld van een van de meest in de handel en bekende diëten is het Atkins Nutritional Approach. Duidelijk bekend zoals het Atkins Dieet of gewoon Atkins dieet werd ontwikkeld door Dr. Robert Atkins in de jaren 60 omdat hij stuitte op een dieet van het Tijdschrift van de American Medical Association in staat zijn tot het oplossen van zijn eigen problemen met het gewicht. Sinds de publicatie van zijn dieet boeken, het Atkins-dieet is een van de meest populaire low-carb diëten in de lijst van wat mensen beschouwen als fad diëten. De voeding bestaat uit koolhydraten beperking om te schakelen van de stofwisseling van het lichaam om opgeslagen lichaamsvet te verbranden in plaats van glucose. Het beperkt ook de netto koolhydraten, wat zijn koolhydraten die bijdragen effecten op het bloed van een mens suiker. Voedingsmiddelen worden gegeten bij de deelname aan het Atkins-dieet zijn onbewerkte voedingsmiddelen met een lage glycemische inhoud.

South Beach dieet

Een ander voorbeeld van een gewichtsverlies rage dieet is het South Beach dieet. Het legt de nadruk op het consumeren van goede vetten en goede koolhydraten, en het werd ontwikkeld door cardioloog Dr. Arthur Agatston voor zijn cardiale patiënten op basis van zijn wetenschappelijk onderzoek op dieet. Het dieet heeft 3 fasen die belang hecht aan het minimaliseren van het verbruik van de slechte koolhydraten en slechte vetten die kunnen leiden tot hart-en vaatstelsel en andere gezondheidsproblemen complicaties.

Jenny Craig verlies van het gewicht

Volgens bronnen, de Jenny Craig Gewicht Management Programma heeft geen formele voeding en training. Echter, hun klanten hebben één-op-één begeleiding met consultants die zijn samengesteld uit artsen en voedingsdeskundigen. De leden krijgen de kans om een van de vele plannen en koop dan de voorverpakte voedingsmiddelen ontwikkeld door het bedrijf zelf. De leden worden nog steeds gegeven de Eco Slim optie om te eten non-Jenny Craig voedsel op sommige dagen van de week. Het doel van het dieet is om het bevorderen van een verandering in de eetgewoonten en levensstijl dus tegen de tijd dat ze het bereiken van hun ideale gewicht, ze kunnen stoppen met vertrouwen op de Jenny Craig eten, menu, en overleg.

LEAVE A REPLY