Met al het nieuws dat komen elke dag, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke betrouwbaar zijn en die worden morgen oud nieuws. Bijvoorbeeld, groene thee is weg, vervolgens weer in het nieuws – een aantal Eco Slim getuigenissen in de verkondiging van de wonderen van het, ondanks het feit dat andere verhalen verklaren dat het niet helemaal het wonder drank, dat het is gemaakt. Om de beste oordeel voor je, misschien moet je de het hele verhaal over groene thee.

Wat is Eco Slim groene thee?

garcinia cambogiaWat u wellicht niet begrijpen is dat groene thee is eigenlijk zwarte thee die nog niet zijn uitgewerkt in het op dezelfde manier. Groene thee is minimaal geoxideerd, dus met het doel van het behoudt de originele groen van de bladeren en een mildere smaak. Zwarte thee, aan de andere kant, is sterk geoxideerd, dat is waarom het is een meer bijten smaak. Groene thee kan komen in een aantal pakketten – bags, los en zelfs in poedervorm. Je kan ook te ontdekken groene thee in flessen en in blikjes in uw eigen supermarkt. Groene thee dieet supplementen zijn ook beschikbaar voor u om te nemen in de vorm van tabletten.

Wat is EGCG?

Een van de heilzame stoffen in groene thee is EGCG. Dit is een plantaardige stof, ook wel bekend als een flavonoïde die is aangesloten op de gezonde voordelen. Deze stoffen zijn antioxidanten van nature en kunnen helpen bij het verminderen van de effecten van milieu-belasting van de cellen.

Wat zijn de voordelen voor de gezondheid van de thee?

Er zijn veel voordelen voor de gezondheid geassocieerd met het drinken van thee – tenminste, ze beschouwd als voordelen voor de gezondheid vanwege een onderzoek dat heeft een back-up te maken. Wilt u misschien overwegen het idee dat de Japanse burgers zijn het consumeren van groene thee al eeuwen en zelfs met hoge roken gedrag, ze beschikken over één van de laagste incidentie van kanker.

Hier zijn (gerapporteerd) voordelen voor de gezondheid die u zou willen overwegen:

1) Daalde dreiging van specifieke vormen van kanker – long, maag, keel, enz.

2) Vermindert de groei van de tumor

3) Vermindert plaque opbouw in de mond

4) Verhoogt de gezondheid van het tandvlees

5) Verhoogt de geheugen-oproepfunctie

6) Kan het verminderen van de incidentie van de ziekte van Alzheimer

7) Aids met artritis

8) Zou kunnen helpen bij het omlaag brengen van cholesterol

9) helpt in de behandeling van multiple sclerose

10) een Betere werking van het immuunsysteem

11) Zal helpen bij het verbeteren van de stofwisseling voor gewichtsverlies

Maar wat doet de FDA zeggen?

Echter, de FDA is niet zo zeker over de voordelen van thee als een gevolg niet zal instemmen met deze uitspraken. Er is nog rekening gehouden worden met het feit dat degenen die drinken koffie kan niet echt worden ontvangen voordelen van de groene thee zelf, maar eerder van hun levensstijl en gewoontes.

Hoe bereid je je groene thee?

Als u geïnteresseerd bent in een poging deze thee voor uzelf, wilt u misschien om te weten dat de voorbereiding is verschillend dan het zou zijn met traditionele zwarte thee. Groene thee is meer gevoelig en minder behoefte koken om zo de smaak en heilzame stoffen. Wat u moet doen is uw thee water op een hete temperatuur, maar niet zo heet dat het koken.

Het verwerven van uw tas thee of druk op uw pot van losse thee en vul ze met het warme water, maar laat het steile nauwelijks een paar minuten voordat u de tas of het schenken van de koffie in een mok. Je moet waakzaam zijn niet al te steile, omdat dit kan leiden tot een harde smaak.

Als u dat wilt, kunt u het toevoegen van citroen of honing toe om de thee om de smaak te verbeteren, anders kies een van de verschillende op smaak gebracht variëteiten van de thee in aanmerking te komen voor een extra fruitige of kruidige smaak.

Hoeveel moet je drinken?

Groene thee kan worden gebruikt in de plaats van koffie in de ochtend of anders als een pick-me-up in de middag. Er wordt gedacht dat drie kopjes elke dag is de beste manier om de hoogste vermeende voordelen voor de gezondheid. En sinds thee niet zo veel cafeïne als koffie, het kan laat je je minder zenuwachtig dan andere dranken. Hoewel, het doet nog steeds bevatten Eco Slim cafeïne in, dus je moet om te controleren uw drinkgewoonten. Er zijn een aantal cafeïnevrije varianten beschikbaar, maar deze hebben de neiging om minder gezonde EGCG stoffen binnen.

LEAVE A REPLY