Laat je straight to the point, alle superior Chocolate Slim gewichtsverlies diëten dient te bestaan uit je eten mini-maaltijden gedurende de dag. U moet beperken geraffineerde koolhydraten, eet meer magere eiwitten, voeg gunstige vetten en oefening. In dit artikel leert u over enkele van de populaire diëten die er zijn-sommige rage, de enige legitieme — zo kunt u uw eigen mening over hoe de ponden verliezen en bewaar deze uit te schakelen met een do it yourself natuurlijke gewicht verlies, dat moet meer als een levensstijl dan een dieet,” per se.

Onder de vele gewichtsverlies dieet plannen, u hebt waarschijnlijk gehoord een paar Chocolate Slim dingen over het Atkins Dieet, ten goede of ten kwade.

chocolate slim bestellenKortom, het Atkins-Dieet bezuinigingen uit koolhydraten en 20 gram per dag, waardoor alleen de niet-zetmeelrijke groenten. In de loop van het dieet, kunt u het verhogen van uw carb inname van 5 gram per week totdat je stopt met het verliezen van gewicht (meestal tussen de 25 – 50 gram). Aan de ene kant de aanhangers van dit programma van het gewichtsverlies zeggen dat het geweldig want ze kunnen zo veel eten biefstuk, kaas en eieren als ze willen en toch gewicht te verliezen. Veel deelnemers gemeld Chocolate Slim recensies verliezen van gewicht snel, vooral als er wat te oefenen. Atkins biedt een aantal kant-en-klare voedingsmiddelen -, energie-bars en kookboeken, en kunt u ook vinden Atkins-vriendelijk voedsel op het TGI Fridays ‘ s. Echter, diëtisten niet aan te raden dit dieet omdat veel lijners neem het als een gratis toegangspas voor het eten een overvloed aan vet voedsel, wat kan leiden tot een hoog cholesterolgehalte, nierziekten, hart-en vaatziekten of diabetes. Bovendien, een onvoldoende hoeveelheid koolhydraten is ongezond voor het lichaam. Constipatie, krampen, diarree, zwakte en verlies van energie zijn vaak gemelde bijwerkingen van het Atkins-Dieet.

Het South Beach Dieet ook benadrukt eiwitten dan koolhydraten.

Het eten van meer eiwitten, cardioloog Dr. Arthur Agatson zegt, zal het lichaam minder insuline reactie op koolhydraten, dat is wat packs op de pond. Dit gewichtsverlies agenda bestaat uit drie fasen, waarbij u geleidelijk toevoegen van meer koolhydraten terug in je dieet als je vooruitgang. In tegenstelling tot het Atkins Dieet, dat snijdt alle koolhydraten, het South Beach Dieet zorgt koolhydraten dat valt laag op de glycemische index, zoals groente, bonen en volkoren granen. Vet rood vlees en gevogelte wordt vervangen door mager vlees, noten en vette vis. Tijdens de twee weken van Fase 1, elimineer je alle suiker, bewerkte koolhydraten, fruit en een hoge glycemische groenten. Dr. Cindy Moore RD, een American Dietetic Association woordvoerder, waarschuwt dat deze fase kan gevaarlijk zijn, want het gaat uit van het lichaam van de elektrolytenbalans, waardoor een groot verlies van water gewicht en onveilige hoeveelheden van het gewicht verlies. Fase 2 herintroduceert de meeste vruchten en groenten, terwijl het toevoegen van hele granen. Fase 3 duurt voor het leven en het gaat om de dieter inzicht in het verschil tussen goede en slechte koolhydraten en vetten. Er zijn boeken om u te helpen met het zelf doen van natuurlijke gewicht verlies of bent u misschien geïnteresseerd in het South Beach Living brand van bevroren voorgerechten. Hoewel dit niet het meest ideale van het gewichtsverlies diëten, het is een goede stap voorwaarts zijn voor sommige mensen.

De beste gewichtsverlies dieet bevordert een gezonde levensstijl, niet de afschaffing van een food group. Een van deze is de Verminderde Calorie Dieet, die de meeste mensen eten 1200 calorieën per dag, wat zorgt voor een gezond gewicht verlies zo lang als je eten de juiste hoeveelheid voedingsstoffen zoals eiwitten, complexe koolhydraten en onverzadigde vetten. Over het algemeen moet je eten 660 koolhydraat-calorieën, 180 eiwit calorieën en 360 vet calorieën. Een voorbeeld van 1200 calorieën Chocolate Slim programma van het gewichtsverlies kan je het eten van volkoren engelse muffin, een eetlepel pindakaas en een halve banaan voor het ontbijt; twintig amandelen en een appel voor een halverwege de ochtend snack; twee segmenten van lage-calorie-volkoren brood, twee ons van laag-natrium kipfilet, één ons kaas, een eetlepel mosterd, sla, tomaat en een sinaasappel voor de lunch; een acht gram magere yoghurt voor een middag snack; drie gram gebakken vel kippenborst, een kopje gekookte broccoli en twee derde kop bruine rijst voor het diner; en een kopje magere melk met twee low-fat fig cookies voor een avondsnack. Een aantal van de voordelen is wetenschappelijk bewezen dat met dit dieet.

LEAVE A REPLY