Veroudering is een natuurlijk proces van het leven. Het is onvermijdelijk, en ieder van ons moet doorheen. De vergrijzing komt met vele factoren, zoals verminderde cognitieve capaciteit, lage hersenen Xtrasize activiteit, verminderde fysieke vermogen onder anderen. Laag testosteron komt met de leeftijd.

Als mannen ouder worden hun testosteronspiegel daalt. Dit is van invloed op hun kwaliteit van leven en fysiologische problemen. Studies tonen aan dat testosteron niveaus beginnen te verminderen wanneer de mensen in hun mid-30s en wordt steeds kleiner naarmate ze verder van veroudering. http://planeetwelzijn.com/xtrasize-beoordelingen-meningen-prijs-waar-te-kopen/

Wat is Xtrasize testosteron?

Het is een belangrijk hormoon in het lichaam. Zonder dat het storend is om na te denken over wat mannen zouden zijn. Kortom het is wat definieert een man. Het is verantwoordelijk voor het gezicht en de borst haren bij mannen. Het drijft hun sex-drive. Het is ook verantwoordelijk voor de verdieping van de stem bij mannen blijft de kracht van de spieren en botten en houdt een man geïnteresseerd in seks.

Als mensen opgroeien, hun zin in seks afneemt. Dit wordt toegeschreven aan de afname van het hormoon testosteron. Het hormoon heeft ook bewezen dat het kan bijdragen tot gewichtstoename. Gewichtstoename begint normaal gesproken bij mannen strike mid-30s. Op deze leeftijd maakt niet uit hoe veel oefening een mens grijpt in, het is heel moeilijk om dat gewicht naar beneden. Gewichtstoename blijft toenemen, vooral rond de buik. Dit is de reden waarom veel oudere mannen zijn buik vet.

Gewichtstoename – de Strijd van Laag Testosteron

xtrasize bestellenGewichtstoename is onvermijdelijk als mannen ouder worden. Het is een eindeloze strijd die mensen moeten vechten om dat te verminderen uitpuilende buik. Gewichtstoename en de ophoping van lichaamsvet is gekoppeld aan de daling van het testosteron niveau.

Mannen ophopen een veel lichaamsvet wanneer hun testosteron niveaus beginnen te verminderen. Op hetzelfde moment hun magere spieren beginnen te dalen. Net als veel hormonen, testosteron doelen verschillende weefsels in het lichaam. Het bepaalt hoe het lichaam houdt een evenwicht van de glucose -, vet-en insuline. Het stimuleert de gevoeligheid van insuline, die nuttig is in het lichaam tijdens het insuline niveau vermindert.

Mannen met een laag testosterongehalte hebben een hoger risico op het ontwikkelen van insulineresistentie dan mensen met een hoog testosterongehalte. Insuline resistentie is een oorzakelijke van gewichtstoename.

Afnemende testosteron niveaus stijgen in ontstekingen zoals C-reactief proteïne. Ontsteking bijdraagt aan aandoeningen zoals obesitas en kanker. Daarnaast is vet opbouwt met een daling in de lage niveaus van testosteron. Dit vet draagt ook bij tot de stijging van inflammatoire markers.

Lage testosteronspiegel bij mannen veroorzaakt hen om te winnen gewicht. Andere studies hebben aangetoond dat mannen die overgewicht zal de neiging hebben tot een daling van de testosteronspiegel.

Ophoping van lichaamsvet verlaagt testosteron niveaus.

De relatie tussen een laag testosteron en gewichtstoename is een eindeloze cirkel van het mysterie. Als je testosteron niveau afname van lichaamsvet is nog steeds afgezet. Dit blijft van invloed zijn op de verdere productie van het hormoon.

Het lichaam vet gestort heeft enzymen die de neiging hebben om te converteren van het hormoon testosteron in oestrogeen. Oestrogeen is degene die verantwoordelijk is voor het vertragen van de productie van testosteron in het lichaam. Dit vertaalt zich op te bouwen van meer lichaamsvet. De minder testosteron dat wordt aangemaakt door het lichaam, het lichaam meer vet wordt verzameld.

Het overtollige lichaamsvet gecombineerd met een laag testosteron eindigt de verslechtering van de situatie. Als het vet is teveel, het verhoogt de snelheid waarmee testosteron is afgebroken. Hoe meer vet je hebt in je lichaam meer testosteron zal worden verbrand.

Op een lichtere noot, niet elke man die zwaarlijvig laag testosteron. Dit varieert vorm de ene persoon naar de andere. Overgewicht is dus niet zeggen dat het verergeren van de reeds lage testosteron situatie in uw lichaam.

Een andere factor die bijdraagt tot een grotere gewichtstoename bij mannen met een laag testosteron is dat de symptomen die komen met deze aandoening is het moeilijk maken om te sporten. Gebrek aan lichaamsbeweging mans dat het lichaamsvet zal niet verbrand worden. Dit leidt tot onnodige gewichtstoename. Hoe meer je eet, zonder het uitoefenen van de meer van dat lichaamsgewicht neer en deze keer niet per se in de buik regio alleen.

Natuurlijke manieren voor het beheer van gewichtstoename met lage testosteron

De beste manier van omgaan met gewichtstoename wanneer u een lage testosteron niveaus te verhogen oefeningen, terwijl het verminderen van de grootte van je bord. Minder eten en meer doen van oefeningen zal de truc doen als het gaat om het terugdringen van dat gewicht.

Normaal gewicht tillen helpt bij de opbouw van spieren en verhoogt de productie van testosteron. Lage productie van testosteron vermindert de spieren, terwijl de toename van lichaamsvet. Gewichtheffen helpt bij het krijgen van spieren, terwijl op hetzelfde moment het triggeren van een Xtrasize productie van het hormoon. Dit betekent dat er minder lichaamsvet zal worden geproduceerd.

LEAVE A REPLY