Bij het starten van een gewichtsverlies plan gezondheid van het gewichtsverlies moet de gewenste Goji Bessen doel. Niet alleen gezond resultaat van het gewichtsverlies in minder gezondheidsproblemen, maar ook het verlies van het gewicht is waarschijnlijk meer permanent. Bijna 108 miljoen Amerikanen overgewicht of obesitas in 1999. Tot nu toe, obesitas blijft een ernstig probleem en is voorspeld te bereiken epidemie niveaus in het jaar 2020.

Een manier om dit te voorkomen Goji Bessen scenario is om mensen bewust te maken van de risico ‘ s van overgewicht of obesitas.

Hier zijn een aantal ziekten die je jezelf in een risico als je met een hoop extra kilo ‘ s:

  • hart-en vaatziekten
  • beroerte
  • diabetes
  • kanker
  • artritis
  • hypertensie

Het verliezen van gewicht helpt ter voorkoming en bestrijding van deze ziekten.

De snelle gewichtsverlies methoden die verspreidde zich als vuur deze dagen niet voorzien zijn van blijvende resultaten. Vaker wel dan niet, dieet methoden die betrekking hebben op dieet dranken, voeding en supplement of pillen werken niet. Als ze dat doen, de resultaten zijn slechts tijdelijk. Alleen gezonde weaight verlies zal resulteren in blijvende resultaten.

Het is beter om te vertrouwen op een gezond gewicht verlies optie, die zal zorgen voor levenslange resultaten. Je moet realistische doelen te stellen en niet verwachten te verliezen een hoop kilo ‘ s in een korte tijd.

Hier zijn enkele tips over hoe je kunt verliezen die ongewenste ponden de gezonde manier:

goji bessen gezondNiet verhongeren jezelf.

De sleutel tot een gezondere manier van het verliezen van gewicht is: geen dieet.

U lijkt gelukkig en het gevoel dat je het verliezen van die ongewenste plooien op je buik en dijen door het overslaan van maaltijden. Maar vergeet niet dat dit niet lang zou duren. Je lichaam kan niet tolereren dat onvoldoende voedsel tot brandstof voor de energie die u gebruikt dagelijks.

Als je gebruikt voor het overslaan van één of twee maaltijden per dag, uw opgeslagen calorieën worden gebruikt, in plaats van dat de energie die moet verkregen zijn van je maaltijden. Dus als je gewoon eten een grote sandwich in een dag, zal uiteindelijk het recht om uw probleem gebied (d.w.z. hoog, billen, heupen).

Begin uw dag goed.

Moeders zeggen altijd dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag. Een gezonde maaltijd in de ochtend jump-start uw stofwisseling.

Uw voedselinname na je wakker zal worden gebruikt om vet te verbranden hele dag lang.

Eet kleine, gezonde maaltijden vaak.

Vijf kleine snacks per dag is beter dan drie stevige maaltijden. Het eten van vaker en in kleine porties, kan het voorkomen dat over-eten. Dit zal ook het verhogen van uw stofwisseling en maken calorieën te verbranden sneller.

Beslissen over hoeveel gewicht je wilt verliezen.

Houd je doelen realistisch. Op de lange termijn, is het vrijwel onmogelijk voor u om te verliezen 40 kilo in 2 weken. Een mentaliteit die je wilt om gezond te eten om gezond te blijven voor de rest van je leven.

Als je eenmaal hebt besloten op een gewicht-verlies plan of programma, houden en ervoor zorgen dat u als uw eigen dieet regels.

Drink veel water.

Je lichaam heeft voldoende water nodig om vet te verbranden en uw cellen gehydrateerd en gezond.

Vermijd te veel suiker.

Plan uw maaltijden om veel fruit en groenten, wat brood, rijst of pasta voor dat carbo-correctie die u nodig heeft, plus mager vlees en eiwitrijke producten. Snoep, frisdrank en gebak moet worden once-in-a-while aflaten.

Bekijk uw inname van vet.

Vet is niet de schuldige van overgewicht. Dit heb je nodig om te houden van uw gewicht op het juiste niveau.

Er is zoiets als gezonde vetten. Olijfolie, pinda ‘ s en canola-olie hebben. Tonijn, zalm en makreel zijn omega-3 vetten, die goed is voor het hart.

De oefening.

Laat uw auto als u alleen in te gaan op een paar blokken van thuis, neem de trap in plaats van de lift, joggen, fietsen of skaten. Gebruik deze activiteiten en andere klusjes als je te lui om naar de sportschool en sport klassen. Zorg ervoor dat je dit regelmatig doet en je zal niet eens merken dat je al vergieten pond met deze alledaagse activiteiten.

Het maakt niet uit hoeveel gewicht je behoefte te verliezen. Wat belangrijk is, is dat je realistische doelen te stellen voor jezelf.

Langzaam gaan. Als u al verloren 5 of 6 kilo afgevallen, geef jezelf een pauze en vervolgens proberen om de verliezen de volgende 5 kilo.

Gezond eten, veel water drinken, voldoende slaap en lichaamsbeweging. Dit geeft u een hogere kans op het verliezen van gewicht en het verbeteren van uw Goji Bessen gezondheid, die het gevolg zou zijn naar een nieuwe, gezondere u. Gewoon het verliezen van gewicht moet niet je doel. Gezond afslanken moet in plaats daarvan worden uw belangrijkste doel.

LEAVE A REPLY