Het geheim van het handhaven van een gezond gewicht, en het verliezen van extra gewicht, wordt verondersteld te worden vrij eenvoudig. Gewoon beginnen met het eten van Chocolate Slim goed (dat betekent meestal minder eten), en regelmatige fysieke activiteit.

De meeste mensen eigenlijk proberen om dit advies te volgen, maar 66% van de Amerikanen zijn nog steeds ofwel overgewicht of obesitas. Als het echt zo simpel als het er is ons verteld dat de meeste dieet bedrijven zou worden van het bedrijfsleven.

Echter, omdat de meeste soorten diëten, waaronder een lage-calorie-diëten en laag-vet-dieet, hebben een zeer slechte slagingspercentages, dieet bedrijven hebben een voortdurende bron van terugkerende klanten. En veel van de adviezen die we horen over ‘het eten van de juiste, met inbegrip van de aanbevelingen het verminderen van het vet in onze voeding en het vermijden van alle verzadigde vetten, daadwerkelijk heeft aangetoond dat het precies het tegenovergestelde effect dan degene die we zoeken. Vetarme diëten leiden tot voedsel het hunkeren naar, die de neiging om het nog moeilijker om goed te eten.

Bijna alle dieet experts weten dat low-calorie Chocolate Slim dieet plan u helpen gewicht te verliezen snel.

Echter, ze weten ook dat ze al dat gewicht weer terug komt net zo snel als het dieet voorbij is, plus een paar extra kilo ‘ s. Dieet experts en de mensen met overgewicht die gebruik maken van deze plannen gaan uit van het volgende:

Het eerste verlies van het gewicht is het resultaat van het dieet (dat is waar).

De eventuele gewichtstoename na het dieet voorbij is de schuld van de dieter, die niet vasthouden aan het plan. Dit is niet waar. En wetenschappers hebben bekend het is niet waar voor 91 jaar.

De Carnegie Calorie-Arm Dieet Onderzoek

De grondwet van 1917 van de Carnegie Institution of Washington ‘ s Nutrition Laboratorium deed een studie die werd ontworpen om uit te vinden wat er gebeurd is om mensen op een laag calorie dieet.

Tijdens de studie voorzichtig records werden gehouden van de psychische en fysieke symptomen ondervonden door een groep van jonge mannelijke vrijwilligers die werden gelegd op het verminderen van de diëten van 1400 tot 2100 calorieën per dag.

Als je ooit op een ‘evenwichtige’ calorie-arm dieet om gewicht te verliezen, de resultaten van dit onderzoek zal het u bekend voor.

De Resultaten op de Korte Termijn: De mannen verloren 10% van hun gewicht tijdens het dieet. Dit was het verwachte verlies van het gewicht.

Er waren echter een verontrustende symptomen. De 12 mannen in de studie voortdurend klaagde over een knagende honger, en zij zeiden: het was bijna onmogelijk om warm te blijven, ongeacht hoeveel kleding ze droegen.

Hun stofwisseling vertraagd zoveel dat ze zou beginnen te herwinnen van gewicht als de dagelijkse calorie-niveau is omhoog gegaan van meer dan 2100 calorieën, zelfs al zijn ze eerder aten veel meer dan dat, voordat de studie begon. Hun bloeddruk en hartslag ging naar beneden, ze werd bloedarmoede, hadden ze moeite om zich te concentreren, en de fysieke activiteit was ze zwak.

Een symptoom moet zijn uiterst vervelend zijn voor deze jonge gezonde mannen hun interesse in seks was verminderd, en in sommige gevallen verdwenen.

Veel van deze klachten enkele dagen na het begin van de calorie-arm dieet, wat bewijst dat zelfs de korte termijn een lage-calorie ‘3-dagen dieet’ en andere dieet rages kan leiden tot onverwachte problemen.

Na het dieet voorbij was: Nadat de drie maanden durende studie was voorbij, de vrijwilligers waren gewaarschuwd tegen het over-eten, maar ze kon niet stoppen met zichzelf te doen. Ze voelde een sterk verlangen naar iets zoet, en uitgeleefd in iedere snack konden ze leggen hun handen op.

Binnen twee weken, deze jonge mannen werden weer op hun oorspronkelijk gewicht vanaf, en dan had een gemiddelde van acht ponden, waardoor ze zwaarder zijn dan ze waren voor hun dieet.

Sindsdien ander onderzoek heeft bevestigd dat de resultaten van de Carnegie studie.

chocolate slimLage-calorie-diëten doen ertoe leiden dat mensen tot gewichtstoename. De tijdelijke gewichtsverlies is te wijten aan ondervoeding, en de eventuele gewichtstoename is ook te wijten aan de honger – het lichaam reageert niet meer uit van de natuurlijke drang om te overleven. De gewichtstoename is de schuld van het dieet, niet de dieter.

Het gezondste alternatief voor de meest populaire dieet plan is te stoppen met het eten van bepaalde voedingsmiddelen die ons vet en veel eten van de voedingsmiddelen die ons helpen om dun weer.

Helaas, een groot deel van de reclame – en zelfs de overheid voedings-deskundigen, ons hebben gewaarschuwd tegen het eten van gezonde voedingsmiddelen, zoals boter, kokosolie, grasgevoerd rundvlees, en volle melk, die ons kunnen helpen de controle van ons gewicht. Deze voedingsmiddelen zijn bevredigend, zodat ze minder voedsel obsessies en verlangens, en ze kunnen helpen bij het overwinnen van suiker verslaving. Ze helpen ons onze begeerten, en zij ons kunnen helpen vet te verliezen, zonder spiermassa te verliezen.

Nog steeds zijn de meeste gezondheids-deskundigen blijven raden we volgen de lage-calorie-en vetarm advies dat is bewezen om ons gewicht in plaats van het te verliezen.

Het vinden van een echt gezonde voeding onder alle dieet plannen die er zijn is niet gemakkelijk, maar de resultaten kunnen worden verbeterd Chocolate Slim gezondheid en een lager gewicht. Het beste dieet plannen maken gebruik van natuurlijke, volwaardige voeding, met voldoende gezonde vetten om ons te houden van het krijgen van honger of van het hebben van voedsel het hunkeren naar, dat kan leiden tot bing eten. Natuurlijke, volwaardige voeding past misschien niet in met de nieuwste dieet-rage, maar ze zijn het geheim van blijvend gewichtsverlies.

LEAVE A REPLY