xtrasize bestellenDe vruchtbaarheid is niet iets wat mensen zullen overwegen totdat ze klaar zijn om een gezin te stichten. Menselijk sperma is zeer gevoelig en kwetsbaar voor veranderingen in warmte, anti-oxidant status, de voeding, stress, bewegen en stofwisseling. Het mannelijke orgaan gebied vereist een regelmatige gezondheid regime en een verstandige inname van vitaminen en mineralen die helpen bij zowel de prestaties als de functie. Bovendien, regelmatige blootstelling aan bepaalde chemische en verontreinigende stoffen heeft bewezen dat het kan leiden tot mannelijke onvruchtbaarheid. Terwijl het verbeteren van de vruchtbaarheid van een gezamenlijke inspanning, het is zeker haalbaar en zal een blijvende voordelen voor een man van de algemene gezondheid van zijn hele leven.

Oorzaken

Mannelijke onvruchtbaarheid kan veroorzaakt worden door zo veel mogelijke problemen en het is belangrijk om te proberen en te beperken die misschien wel de meest belangrijke factor. Hoewel het kan worden gezegd dat de vruchtbaarheid kan verminderen van nature met de leeftijd, levensstijl factoren vaak verergeren deze daling. Alcohol, roken, lange-termijn voorgeschreven Xtrasize  ervaringen medicijnen en blootstelling aan giftige stoffen (bv. pesticiden, herbiciden, zware metalen, enz.) alle verhoogt de toxiciteit en de schade door vrije radicalen aan de testes en sperma. Het dragen van strak ondergoed, zittend in het bad te lang, het verkrijgen van het gewicht of het hebben van wederzijds plezier te vaak kan ook leiden tot problemen met gezond sperma productie. Soms onvruchtbaarheid kan een symptoom zijn van iets anders aan de hand gezondheid-wijs, zoals ziekten van de penis, prostaat en testikels. Deze kunnen omvatten varicoles, infectie, ontsteking, mannelijke dysfunctie, of structurele afwijkingen van de penis.

Lifestyle Xtrasize  Advies

Veranderingen in levensstijl hoeft niet te ernstig zijn, maar als onvruchtbaarheid is een probleem, een mens wel iets te doen. Het dragen van boxershorts, het hebben van douches in plaats van het gebruik van de hot tub, het verhogen van de oefening (met uitzondering van fietsen, die hebben een schadelijk effect op de vruchtbaarheid), het verminderen van de inname van alcohol en het eten van meer groenten kan ook een enorm positieve impact. Veranderingen in levensstijl moet wijzen allemaal in de richting van het verminderen van schade door vrije radicalen en toxiciteit, door het bevorderen van een schone en gezonde levensstijl.

Andere tips zijn het vermijden van chemische smeermiddelen, het verminderen van alcohol (vooral bier bevat hoge niveaus van natuurlijke oestrogenen), hebben wederzijds plezier, minder vaak, zodat de zaadcellen om uit te rusten en om te rijpen en te voorkomen dat alle gebruik van recreatieve drugs.

Als een man is blootgesteld aan industriële chemische stoffen in het verleden, die giftige stoffen blijven vaak in het lichaam voor langere tijd door zich te verstoppen in de vetcellen. Ontgifting regimes kan helpen om het lichaam te reinigen van zware metalen, xenoestrogens en chemische stoffen die een anti-vruchtbaarheid effect op het lichaam.

Nutritionele Geneeskunde

Vitaminen, mineralen en antioxidanten zijn niet alleen belangrijk voor de algemene gezondheid. De mannelijke reproductieve systeem vereist voedingsstoffen in hoge doses om optimaal en recente studies tonen aan dat veel aanvullende vitamines ondersteunen mannelijke orgaan functie van de prostaat en de productie van gezond sperma. Van bijzonder belang voor de vruchtbaarheid van de man zijn vitamine C, vitamine E, selenium en zink.

Volgens onderzoek is gefinancierd door de Afdeling Fysiologie van het Karolinska Instituut in Zweden, vruchtbare mannen aanzienlijk hoger zink niveau dan de onvruchtbare mannen. Wanneer deze sperma werden vergeleken in het laboratorium, sperma met een hogere zink niveau waren sterker en gezonder. Antioxidanten van kruiden, bessen, fruit en groenten kunnen oefenen ook een gunstig effect op de vruchtbaarheid van de man. Polyfenolen uit groene thee en ginkgo, evenals anthocyanen van bosbessen, blauwe bosbessen en vlierbessen, hebben aangetoond dat te beschermen het menselijk lichaam tegen allerlei stoffen en vrije radicalen.

Effectieve supplementen voor de gezondheid van de penis

Naast ondersteuning van de voeding, sommige supplement producten hebben bewezen effectiviteit in het verbeteren van de zaadcellen en de gezondheid in de onvruchtbare mannen. In een studie gepubliceerd in het journal Andrologia wetenschappers van de Universiteit van Genua, Italië uitgebreid hebben onderzocht de effecten van een aminozuur wel bekend als L-carnitine op de onvruchtbare mannen. Na ontvangst van 3g L-carnitine dagelijks voor vier maanden, de mannen in de studie was aanzienlijk toegenomen, zowel in hun zaadcellen en de beweeglijkheid van hun sperma.

Andere studies hebben gevonden in de verschillende botanische extracten hebben een direct effect op de gezondheid van sperma, met inbegrip van de koreaanse ginseng, saffraan, withania, pygeum en andrographis. Als u op recept medicatie, in het bijzonder hart medicatie, controleren met yoru huisarts voordat u met een van deze botanische extracten.

Penis-De Gezondheid Crèmes

Penis-de gezondheid crèmes zijn gespecialiseerde medische producten die zijn ontworpen voor het leveren van voedingsstoffen en werkzame bestanddelen direct naar de weefsels van de reproductieve systeem. Door het aanbrengen van de Xtrasize crème op de penis en omgeving, voedingsstoffen die het kan of kan niet worden opgenomen van xtrasize ervaringen voedingsmiddelen en supplementen, worden rechtstreeks in de lokale weefsels en de bloedtoevoer. Specialist formules bevatten L-carnitine, vitaminen C, E, A, alpha-liponzuur en botanische oliën voor optimale vruchtbaarheid en opwinding. Door het stimuleren van anti-oxidanten, verbetering van de circulatie, en ondersteuning van het bindweefsel integriteit, mannelijke orgaan gezondheid crèmes natuurlijk steun man gezondheid op een manier die zowel veilig als effectief zijn.

LEAVE A REPLY