“Melk een Lichaam Goed doet.” Ik ben er zeker van dat velen van u herinneren het zien van commercials en/of billboards met deze slogan van de National Dairy Raad dat de Goji Bessen voordelen voor de gezondheid die de melk levert. Meer recent heb ik gezien commercials over zuivel producten, die bijdragen aan gewichtsverlies. Bovendien moeders over de hele wereld de nadruk te leggen op hun kinderen drinken veel melk om op te groeien tot een sterk en gezond. Dus als melk zo goed voor je is, waarom is het verboden op het Candida Dieet?

Het Candida Dieet is de hoeksteen van Goji Bessen behandeling voor een medische aandoening bekend als candidiasis.

goji berryDeze aandoening wordt gekenmerkt door een overmatige groei van gist (Candida) in de darmen. Externe factoren, zoals overmatig gebruik van antibiotica, die het doden van alle bacteriën en een dieet hoog in verwerkt/suikerhoudende voedingsmiddelen, die zich voeden van de Candida, bijdragen aan het veroorzaken van een onbalans in de darmen. Wanneer de natuurlijke balans van de darmflora systeem is verstoord Candida groeit en wordt een opportunistische micro-organismen die veroorzaakt kwalen in het lichaam. Het Candida Dieet streeft ernaar om de balans te herstellen naar de darmen door het afsnijden van de Candida de voedselvoorziening. Het is het suikergehalte van de melk die van belang zijn voor de Candida dieter en dus de reden waarom het is verboden om op het dieet. Lactose is de suiker die in melk is ook moeilijk voor veel mensen om te verteren en kan leiden tot gastro-systemen die alleen maar verergeren candidiasis.

Het is jammer dat de melk kunnen verergeren, candidiasis, want melk is een goede bron van veel vitaminen essentieel voor een optimale gezondheid. Ik weet niet of er een vergelijkbare natuurlijke bron van voedsel die er zou kunnen bieden zoals een volledige bron van calcium en Vitamine D als de melk van de koe komt. Dus wat is een Candida-dieter te doen over melk? Waarlijk, wij doen niet wilt missen op deze Goji Bessen voedingsstoffen terwijl u probeert te herstellen van onze darmflora. Gelukkig, in verband met de huidige gemeenschappelijk optreden van een lactose-intolerantie en voedselallergie zijn er een breed scala van melk alternatieven die goed zijn voor de Candida dieet. Veel van deze melk alternatieven zijn verrijkt met de niveaus van calcium en vitamine D vergelijkbaar met die van de melk van de koe.

Soja Melk lijkt te zijn een van de meest gebruikte melk alternatieven.

Met merken als Zijde rechts naast de melk van de koe in de supermarkt de meeste van ons hebben genomen van deze hart-gezonde melk alternatief. Ik gebruik ongezoete soja melk veel op het Candida-dieet. Het heeft een soortgelijke consistentie, dat melk van de koe en gedraagt zich als zodanig in recepten. Soja is echter één van de top acht van allergenen, dus het kan niet voor iedereen geschikt.

Amandelmelk is een andere populaire melk alternatief. Het is ideaal voor mensen die geen gebruik kunnen maken van soja door gevoeligheid of allergie. Ik heb geen gebruik gemaakt van amandel melk omdat zowel mijn kinderen zijn ernstig allergisch voor noten. Ik heb echter hoorde goede dingen over amandelmelk met betrekking tot zowel de smaak en bruikbaarheid. Amandelen zijn noten zo zijn ze ook beschouwd als een van de top acht allergenen en kan problemen opleveren voor sommige.

Rijst Melk is een goed en melk alternatief. Dit is wat ik gebruik voor mijn kinderen, omdat ze allergisch zijn, in verschillende mate voor koemelk, soja en noten bevatten. Rijst melk is goed in het graan, maar alleen middelmatige om te koken. De samenhang is erg waterig en kan dus niet effectief wordt gebruikt in sommige recepten. Het is ook heel lief, zelfs bij gebruik van de ongezoete versie. Rijst melk is ook hoog koolhydraten, zodat het misschien niet ideaal zijn voor Candida dieters vooral in de vroege fasen van het dieet.

Hennep Melk lijkt de nieuwe jongen op het blok, maar ik heb nog niet gebruikt. In tegenstelling tot hoe het klinkt is het niet illegaal en bevat geen THC (tetrahydrocannabinol) is de werkzame stof in marihuana. Van wat ik heb gelezen, hennep melk heeft een romige consistentie en presteert goed in koken.

Wanneer u het kiezen van een Goji Bessen melk alternatieve zorg ervoor dat het is ongezoet en bevat geen verboden additieven.

LEAVE A REPLY