Testosteron, een belangrijkste mannelijke geslachtshormoon, is ‘de’ belangrijkste Titan Gel stof die verantwoordelijk is voor een gezond libido bij zowel mannen als vrouwen. Tijdens een mens jeugd, lage niveaus van oestrogeen, een primaire vrouwelijk geslacht hormonen zijn nodig voor het uitschakelen van de krachtige, stimulerende cel effecten van testosteron. Als een man leeftijden, maar een disbalans ontstaat vaak tussen deze twee geslachtshormonen, die schade kunnen aanrichten op een oudere man sex leven.

Als lage Titan Gel niveaus van testosteron worden gedetecteerd

titan gel bestellen nederlandHormoonvervangende therapie met behulp van injecties, crèmes of patches niet kunnen oplossen van de mannelijke libido problemen vrij eenvoudig. Maar, als een man produceert veel testosteron, deze optie kan alleen werken voor een tijdje op zijn best. Veel mannen een gezonde hoeveelheden testosteron in hun systeem, maar het hoeft niet beschikbaar te zijn in zijn vrije vorm te stimuleren receptor cellen sites in het hele lichaam. http://planeetwelzijn.com/titan-gel-beoordelingen-meningen-prijs-waar-te-kopen/

In beide gevallen zullen de mensen moeten wat kleine ingreep te helpen goed te herstellen van hun normale hormoonbalans. In het lichaam zijn veel verschillende cel receptor sites in de hersenen, de spieren, de zenuwen, en vooral rond de bekken regio. Het is gebruikelijk voor mannen boven de leeftijd van 50 tot ernstige oestrogeen overbelasting van het probleem dat interfereert met hun sex-drive. Er zijn twee belangrijke redenen waarom dit kan gebeuren.

Een teveel van oestrogeen kan worden het verhogen van de productie van een stof die bekend staat als ‘sex-hormoon-bindende globuline (SHBG) in de bloedbaan. Dit proces maakt van de vrije vorm van testosteron inactief en niet in staat te binden aan een cel receptor sites. Vergeet niet om testosteron gunstig voor alle lichamelijke functies, het moet in zijn vrije staat om te helpen bij het opbouwen van spiermassa, het maken van nieuwe rode bloedcellen, het versterken van de botdichtheid, en het behoud van een normale seksuele functioneren.

Het tweede mechanisme waardoor overmatige hoeveelheden oestrogeen voor problemen zorgen, is als testosteron wordt omgezet in oestrogeen in een enzym proces genaamd ‘aromatisatie’. Sommige mannen gaan zelfs weer symptomen van het hebben van een laag testosteron niveau, door het ontwikkelen van vrouwelijke uiterlijke kenmerken zoals de uitbreiding van de borsten. Andere symptomen zijn chronische vermoeidheid, gebrek aan motivatie of verlangen, slecht geheugen en concentratie, depressie, en een onvermogen om seksueel uit te voeren.

Een aantal van natuurlijke, plantaardige opties zijn weergegeven voor het vrij maken van bestaande testosteron, terwijl het onderdrukken van overmatig oestrogeen niveaus. Deze methoden zijn echter meer wenselijk is om veel van de mannen die anders gezond zijn, maar worden voornamelijk lijden aan een gebrek aan verlangen of angst in verband met problemen met de prestaties.

Kruidenextracten, zoals passiebloem, ‘chrysin’ (een bioflavonoïde dat kan ook gehaald worden uit diverse andere planten) heeft aangetoond dat er een aantal veelbelovende resultaten op het kunnen remmen het arometase conversie proces. Als chrysin is slecht geabsorbeerd in het bloed, sommige mensen hebben niet de seksuele ‘wow’ ze hoopte. Het is niet zo succesvol te zijn op zijn eigen als wanneer het wordt gecombineerd met ‘piperine’ (® en bioperine). Piperine is de belangrijkste stof die in de vruchten van de zwarte peper, en verbetert de opname van voedingsstoffen. Maar, chrysin is het meest nuttig zijn bij het verminderen van de angst geassocieerd met een slechte seksuele ervaring.

Nettle root is een ander kruiden optie die kan helpen om het testosteron van het koppelen van globuline eiwit in de bloedbaan. Bestanddelen gevonden in nettle root extract bindt zich aan SHGB eiwit in plaats van testosteron. Nog een bijkomend voordeel voor de gezondheid te nemen van brandnetelwortel, is dat het is aangetoond voor vele jaren te helpen verminderen van de uitbreiding van de prostaat klier.

Volgens Dr. F. Batmanghelidj, M. D., oprichter van het water ‘genezen’, onderschat niet de kracht van het lichaam voldoende te hydrateren. De concurrentie bestaat voor het krijgen van genoeg water in ons dagelijks dieet, en ons omringt in de vorm van thee, frisdranken, sappen en koffie. Geen van deze vloeistoffen meetellen voor de inname van water, en de meeste mensen ten onrechte denken dat ze genoeg water wanneer ze drinken.

Dr. B ‘ s opmerking in zijn beroemde boek ‘Uw Lichaam Veel Geschreeuw Voor Water”, “de voorwaarde voor een bevredigend seksleven en meer dan voldoende libido zal worden in plaats van één of twee glazen worden gedronken voor het evenement. Water helpt bij het bereiken van een stevigere en langdurige erectie”. Eenvoudige en belangrijke informatie, ja? De meeste mensen nemen de zorg om het te implementeren? Nee.

Voeding oplossingen zijn niet beperkt tot, maar zeker te doen zijn om voldoende omega-3 essentiële vetzuren, zink (een belangrijk man minerale), antioxidant (vers, rauw plantaardig voedsel) op een regelmatige basis. Omega-3 is een andere voedingsstof die helpt bij het verlagen van het risico van het ontwikkelen van een vergrote prostaat.

Houd in gedachten dat een geneesmiddel op recept (tijdelijk glans over de oppervlakkige details van een seksuele prestaties probleem, maar het kan niet voor nutritionele tekorten of een emotioneel complex, dat de onderliggende oorzaak van het probleem te beginnen.

Een woord van voorzichtigheid wordt geadviseerd om degenen die bestaande prostaatkanker, vermijd het gebruik van testosteron stimuleren van voedingssupplementen. Het verhogen van testosteron door voedings opties bij gezonde proefpersonen, maar geen verhoging van het risico op het ontwikkelen van prostaatkanker.

Met een beetje Titan Gel onderzoek en het bestuderen van uw kant, je kan gemakkelijk herstellen van een zeer belangrijk aspect van uw leven. De belangrijkste reden waarom we hier allemaal zijn, is om lief te hebben en geliefd te worden, zonder een greintje twijfel of angst.

LEAVE A REPLY