Elke man heeft een penis, en elke man weet, dat iedere andere man heeft soms penis problemen van een of andere soort, of het nu een funky geur, een uitslag, een bezorgdheid over de techniek of een van de duizend andere mogelijke problemen. Soms, voor een man wil praten over een aantal van deze problemen met een van zijn vrienden krijgen een nieuw perspectief, natuurlijk – maar voelt zich schamen om dat te doen. Het kan moeilijk zijn, maar praten over mannelijke problemen met een andere man, is een positieve manier om ervoor te zorgen Xtrasize penis gezondheid en welzijn. Voor degenen die een beetje moeite in kotteren het onderwerp, hier zijn een paar woorden van advies te helpen bij het plannen van voor wat kan de moeite waard te praten.

Kies de juiste Xtrasize pal.

xtrasize werkt hetDe meest belangrijke factor aan het praten over het gereedschap met iemand anders is het kiezen van de juiste gesprekspartner. Dit is een geheel persoonlijke keuze en is verschillend voor elke man. Sommige jongens kunnen beginnen te praten over hun Xtrasize apparatuur vijf seconden na een ontmoeting met een vreemdeling of in de voorkant van een kamer vol mensen die hij ontmoet, anderen zouden alleen comfortabel voelen met iemand die ze al jaren, bij voorkeur op een rustige plek waar er geen kans om te worden gehoord.

Meestal is het makkelijkst voor een man om te praten met iemand die hij beschouwt als een vriend, een maatje, een bro. Maar niet alle vriendjes zijn gelijk geschapen; een goede vriend kan iemand zijn die u wilt gaan splitsen wat brouwt met, maar niet hebben een openhartig gesprek over de penis geur. Een man moet beslissen wat hij zoekt in een “mannelijkheid vertrouweling,” vooral als hij een beetje zenuwachtig over het hebben van het gesprek.

Kies het juiste moment.

Nogmaals, dit is iets dat afhankelijk is van een man die de persoonlijke voorkeuren. Een man wilt gewoon terloops vallen het onderwerp tijdens het spelen van kaarten; een ander werkelijk nodig heeft om zich te concentreren op wat hij het over heeft en behoefte heeft aan een tijd wanneer er geen afleiding in de weg.

Kiezen van de juiste plaats.

Wat werkt het best voor op dit gesprek? Is het iets dat zal het gemakkelijker zijn om over te praten via de telefoon, in plaats van face-to-face? Als het in een persoon, een bar is de beste plaats? Zou het veel logischer zijn om het te doen tijdens het kauwen omlaag hamburgers op een favoriete hangout? Zou het komen beter over op het huis van een vriend, of misschien tijdens een rit naar de grote wedstrijd?

Kies de juiste woorden.

In de meeste gevallen, opening met iets als “Heb ik ooit verteld over mijn penis?” is een non-starter. Het klinkt te veel als een heel slechte lijn die een dronken man zou neerleggen voor een meisje in een bar. Trouwens, wat is een man te gaan doen als het antwoord is, “Nee, en je kunt beter niet nu starten”?

Elke man weet welke aanpak het beste zal werken met zijn vrienden. Met sommige, een eenvoudige, directe aanpak het beste is: “Dude, ik heb een probleem met mijn penis en ik heb het echt nodig om met iemand te praten over zijn.”

Anderen kunnen vinden die ze nodig hebben om te leiden in het onderwerp meer. Maakt het deel uit van een groter verhaal kan helpen. “Luister zo, ik was met dit geweldige meisje de andere nacht, en we waren bij haar, echt, toch? Dan zijn alle van een plotselinge, besefte ik dat (invoegen penis problemen hier.)

Soms helpt het om te proberen om het te maken relatable. “Hey, heeft dit jou ooit overkomen? Het is pijnlijk, maar… “

Veel mannen vinden deze eenvoudige aanpak het beste:weet Je, ik heb een probleem dat ik alleen maar kan praten met mijn beste vriend over. Ik weet dat het gaat om een lastige, maar ik kan je vertellen over een probleem die ik met mijn gereedschap?

Praten met een vriend over de penis problemen kan vaak resulteren in een goed advies; als er niets anders, om iets uit zijn borst maakt een man beter te voelen en maakt een belangrijk man band. Veel goede vrienden zullen profiteren van de Xtrasize gesprek om ervoor te zorgen dat hun vrienden zijn regelmatig gebruik van een hoge kwaliteit penis vitamine crème. Een crème met L-arginine kan helpen bloedvaten te “ontspannen” en uit te breiden, waardoor een verhoogde bloedstroom in de penis gebied, terwijl een met vitamine E kan helpen voorkomen dat de geïrriteerde, gebarsten of droge penile huid voor een grote penis op zoek. Het toevoegen van een penis crème om de dagelijkse routine kan helpen bij het nip een verscheidenheid van de penis problemen in de kiem te smoren en te voorkomen dat ze nog steeds een noodzakelijk onderwerp van gesprek.

LEAVE A REPLY