Uw Goji Cream Skincare Routine Hoeft niet Ingewikkeld te Zijn
Rate this post

Uw dagelijkse huidverzorging routine niet ingewikkeld te zijn. Als het ingewikkeld zijn, dat het niet te doen. Het enige dat van belang voor het verkrijgen van een gezonde huid te Reinigen, Exfoliëren, Hydrateren en Beschermen. Dat is het. Je hebt om te beginnen met het verzorgen van uw huid wanneer je jong bent. Veel vrouwen vertellen over hoe hun moeders maakte ze wassen hun majimbo gezicht elke dag vanaf het moment dat ze voor het eerst naar de kleuterschool ging. Ze probeerde bij te brengen in hen het belang van het verzorgen van hun huid, zodat ze niet zou krijgen rimpels als ze ouder werd.

Tegenwoordig hoor je veel over anti-aging, en het is gek dat er zo veel producten op de markt die mollig uw huid, zich te ontdoen van rimpels en gebruik van vreemde ingrediënten om uw huid zo glad als een baby bodem. Ik ben hier om u te vertellen om gewoon te nemen van de eerste stappen in de richting van anti-veroudering door het houden van uw huid schoon, geëxpandeerd, gehydrateerd en vergeet niet uw zonnebrandcrème.

Hier zijn de 4 Eenvoudige majimbo Stappen naar een Gezonde Huid:

goji cream waar te koopREINIGEN: het Reinigen van uw huid is de eerste stap in je skincare routine. Het moet worden gedaan wanneer u wakker in de ochtend en vooral in de avond. Je hebt om zich te ontdoen van de make-up, olie, bacteriën en verontreinigingen die op te bouwen op uw huid gedurende de dag. Er zijn veel reinigers op de markt, zodat degene die u wilt en houden. Zorg ervoor dat het zacht en niet irriterend. Als u niet zeker weet welk schoonmaakmiddel te gebruiken, kon je altijd vragen aan een vriendin wat zij gebruiken. Experimenteer met verschillende reinigingsmiddelen en probeer weg te blijven van het drogen van zeep.

SCRUBBEN: De tweede stap is afschilfering. Wist u dat peeling is de nummer een ding dat je moet doen om je gezicht elke dag? Het is dus belangrijk, en veel mensen beseffen het niet. Scrubben verwijdert de dode huidcellen die bouwt op uw huid. Het verwijderen van dat dode huidcellen helpt te herstellen en te verjongen, de groei van gezonde huidcellen. Als uw huid er dof uitziet, fijne lijntjes en rimpels zijn duidelijk merkbaar, of je een bepaalde huidproblemen zoals rosacea, eczeem en acne, moet u exfoliëren. Maar scrubben met wat? Veel artsen vertellen je niet om het gebruik van die smalle oppervlakkig omdat ze daadwerkelijk kan tot beschadiging van de huid, en dat is zeker waar. Wat je moet gebruiken is een alphy-hydroxy zuur exfoliant, en glycolzuur is een van de beste. Glycolzuur komt eigenlijk uit suikerriet. Het heeft sterk te zijn, maar om echt te ontdoen van de huid van deze dode huidcellen, en als je kunt, met een anti-inflammatoire stof te helpen verminderen ontstekingen die exfoliërende kan veroorzaken.

HYDRATEREN: De derde stap in de gezonde huidverzorging is hydrateren. Elke dag je huid verdampt en droog, dus het is zeer belangrijk om uw huid hydrateren met producten die ook uw huid een beschermende barrière om vocht te houden in de huid. Moisturizers beschermen uw huid aan de buitenkant, maar ook moet helpen bij de bescherming van het op de binnenkant is. Koud weer kan brengen op dat de winter jeuk die zo veel mensen ervaren. Normale, gezonde huid is 20-35 procent uit water. Elke dag verliest bijna een halve liter water. Wanneer de luchtvochtigheid daalt, de droge lucht trekt ook meer vocht uit je huid.Wanneer uw huid het vochtgehalte daalt tot onder de 10 procent, het begint te drogen en brengt het ongemak gekenmerkt door roodheid, flakiness en ja jeuk. Dus, zorg ervoor dat je draagt uw moisturizer.

BESCHERMEN: De vierde en laatste stap naar een gezonde huid beschermen. De zonneschermen zijn ontworpen om uw huid te beschermen tegen de zon schadelijke UVA-en UVB-stralen. SPF 15 biedt de maximale bescherming tegen de stralen van de zon. In tegenstelling tot populair geloof, hoger genummerde SPFs alleen het verhogen van de bescherming minimaal.

Welke producten gebruik je voor een gezonde huid?

Proberen te vinden van een product dat bestrijdt ontstekingen en bacteriën. Kijk voor producten met vitaminen A, C en E zijn anti-oxidanten die helpen bij het herstellen van beschadigde huidcellen. Het vinden van een goede exfoliant die eigenlijk verwijdert die dode huidcellen, en blijf weg van die amandelschillen of smalle deeltjes die uw huid te beschadigen.

Welke producten u ook kiest, zorg ervoor dat u iedere dag gebruiken om je huid op de optimale beste. Het is wanneer je begint te denken over het houden van uw huid gezond en schoon is, dat er problemen ontstaan. Ik persoonlijk weet hoe moeilijk het is om je gezicht wassen alvorens te gaan slapen, maar je moet om het te doen. Maak er een routine. Uw gezicht zal u dankbaar zijn, en de weg, zoals je leeftijd, je zal blij zijn dat je vast zit.

Een laatste zeer belangrijke opmerking: Naast de 4 eenvoudige stappen hierboven om je huid gezond houden, moet u het drinken van veel majimbo overdag in het water om gehydrateerd te houden. Eet veel fruit en groenten, en een oefening om je lichaam gezond te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER