Als het om seks gaat zijn er heel wat mannen over de hele wereld die hebben Xtrasize problemen met het leren van hoe controle om vroegtijdige zaadlozing. Het is veel gebruikelijker dat je zou denken.

Er zijn geen gegevens bekend over de exacte oorzaak van dit probleem. Maar er zijn een heleboel van Xtrasize nep dingen die je kunt doen, dat zal u helpen om het te overwinnen. Ze kan niet alles voor iedereen werkt, maar er zal zeker een of meer dat je kan helpen en heb je binnenkort een overtuigd liefhebber weer.

Premature ejaculatie is een Xtrasize pijnlijk onderwerp voor mannen.

xtrasizeNiemand wil bekend worden als het 3 minuten met de mens. Het is niet precies locker gesprek. Het is niet iets dat mannen bereid zijn om te delen. Het is moeilijk voor mensen om te begrijpen dat ze niet alleen met dit probleem.

Het hebben van een probleem met een snelle ejaculatie kunnen neerzetten van een man het gevoel van eigenwaarde enorm. Het kan ook leiden tot een probleem in een relatie. Check out een paar van de vroegtijdige zaadlozing tips die we voor je hebben.

Een manier om de controle premature ejaculatie is door het eten van gezond en in vorm te houden. Ja, iets als een gezonde levensstijl kunt de “wow” terug in je seksleven.

Wanneer u niet eten en niet aan het trainen als je moet, je lichaam wordt moe een stuk makkelijker dus u hoeft niet langer de kracht die je ooit had. Dus er even uit en nemen een jog elke dag en blijf uit de buurt van suikerhoudende en hoge cholesterol voeding en je zal blij zijn dat je deed.

Hier is een andere, die zal je leren hoe controle om vroegtijdige zaadlozing wanneer u probeert om langer laatste in bed. Wanneer u het hebben van geslachtsgemeenschap en u kunt het gevoel dat je echt dicht bij het ejaculeren, stopt of langzaam zijn weg naar beneden. Dit kan moeilijk op het eerste, want je natuurlijke instincten zijn om sneller te gaan. Maar als je de praktijk is dit u zal binnenkort train jezelf om jezelf zo lang als u wilt.

De squeeze techniek is een veel voorkomende methode die wordt gebruikt door veel te vroegtijdige zaadlozing. Dit impliceert de hulp van uw partner. Wanneer u weet dat u dicht bij het ejaculeren hebben haar draai haar vagina rond uw penis voor een paar seconden. Dit zal verminderen uw opwinding en u te houden van het ejaculeren tot u klaar bent.

Een andere manier om het uithoudingsvermogen te verhogen in bed te masturberen. Wanneer u te dicht bij het ejaculeren, volledig te stoppen. Wacht een paar minuten en dan opnieuw te beginnen. Herhaal dit een paar keer totdat u klaar bent om te laten gaan. Dit zal je helpen je lichaam trainen om langer meegaan. Sommigen zeggen dat masturberen voor de seks kan u helpen bij het langer duren tijdens de geslachtsgemeenschap.

Proberen oefening als Kegal/PC-Flex kan ook echt helpen je vroegtijdige ejaculatie. Wat je met deze oefening is de controle over de spieren in de lies die u helpt om te ejaculeren.

Een manier om dit te doen is wanneer u het plassen.

Stop in de mainstream. Voel je je misschien een beetje pijn wanneer je dit doet. Maar je voelt ook de flex van de PC-spieren. Houd deze 10 seconden ingedrukt en laat los.

Als je eenmaal weet waar je deze spieren zijn kunt u buig ze en laat met geen enkel probleem. Als je, waar houd je het voor een langere periode het zal ook helpen om u meer controle hebt over hoe lang kun je zonder te ejaculeren.

Nog een simpel ding dat je kunt proberen om de vroegtijdige ejaculatie is wanneer u weet dat u dicht bij het punt van geen terugkeer mogelijk snel te wisselen van positie. Dit kan te maken moet je jezelf weer terug. Dus je zal langer duren voor u en uw partner.

U kunt ook beginnen denken aan iets weg van seks. Iets als een wiskunde, vergelijking of andere gebeurtenissen. Klinkt dom maar het werkt wonder. Het kan vertragen uw opwinding weg naar beneden.

Er zijn meer manieren om vroegtijdige zaadlozing. Wat voor u zal werken en wat niet. Het is aan u om ze uit te proberen en te ontdekken die je helpen langer in bed. Probeer ze uit en u zult op uw manier naar een hoger gevoel van eigenwaarde en een fantastisch seksleven.

Waarom kan ik geen vroegtijdige zaadlozing effectief?

Moet je afvragen wat de Xtrasize reden achter die van invloed is op u van een toename van de seksuele uithoudingsvermogen terwijl intimating met uw partner. Houden uit angst dat ze op een dag zal u verlaten, want je kan het gewoon niet langer laatste in bed met haar tijdens de seks.

LEAVE A REPLY