Na het worstelen al mijn hele leven om gewicht te verliezen uiteindelijk lukte het. Het is niet alleen een Goji Bessen ding; het is een combinatie van verschillende dingen. Ik hoop dat dit artikel helpt andere breken dezelfde cyclus was ik in. Door de integratie van alle tools die ik geef u hieronder, je moet het succes dat ik nu van genieten.

De eerste Goji Bessen wat je hoeft te doen is om gezond te eten.

Dit was het enige wat ik worstelde met de meest terwijl het proberen om gewicht te verliezen. Ik vond mezelf altijd terugkeren naar mijn oude slechte gewoonten. U weet dat deze gewoontes, ze zijn wat ik noem, de fast-food en binge gewoonten. Deze gewoonten terug als uw dieet bestaat uit honger zelf of alleen het eten van een of twee maaltijden per dag. De sleutel voor mij aan het breken van deze gewoonten is makkelijk en moeilijk tegelijk. Ik moest opnieuw leren hoe om te eten. U gehoord eten van kleinere maaltijden, eet alleen als je honger hebt, eet gezonder voedsel.

OK, laten we eens de eerste, het eten van kleinere maaltijden. Hier is de logica, het kost je hersenen een beetje tijd in te halen en uw maag tijdens het eten. Als je eten tot je vol is, heb je waarschijnlijk te veel gegeten. Dus door het eten van een kleine maaltijd, zelfs als u nog viel hongerig, laat je hersenen halen en over 30 minuten nadat u klaar bent, moet je niet viel hongerig. Om te helpen met de hongerige kappen er is niets beter dan een goede oude WATER. Drink niet tijdens het eten, eet je goji bessen gevaarlijk maaltijd dan een glas of twee van water. U wilt een vol gevoel niet opgeblazen.

Naast eet alleen wanneer u honger heeft. Dit kan moeilijk zijn, als je vochten een gewicht probleem voor vele jaren. Bent u van mening dat in een dag kunt u uw koelkast of kasten waar bewaar je voedsel, gemiddeld 40 keer per dag snacken. En uit de 40 tijd kunt u alleen honger, eens of tweemaal. Denk over het, iedereen doet het. Dus we moeten breken met deze slechte gewoonte en eet alleen wanneer u honger heeft. Een goede vuistregel om te helpen met dit is altijd vers fruit rond. Op deze manier als je gaat om te snoepen, het is iets gezond. Ook door alleen eten wanneer je honger hebt, die kan het verhaal in het eten 4-6 keer per dag, hou je je spijsvertering druk, maar niet overbelast. Dit helpt voorkomen dat veel van gezondheids-problemen, zoals chronische diarree, hart branden, en buikkrampen en zelfs van zure reflux. In korte stop de tussendoortjes en eet als u honger.

Tenslotte is de moeilijkste aan te sluiten is het eten van gezond voedsel.

goji bessenHet lichaam moet een vooraf ingestelde hoeveelheid eiwitten, vezels, koolhydraten (ja koolhydraten), vetten (deze zijn niet verzadigde vetten, en vitaminen en mineralen. Eiwit komt vooral uit mager vlees, bonen en noten. Vezel komt uit je groenten en fruit. Koolhydraten komen uit vele bronnen, zoals brood en pasta ‘ s. De vetten ook komen uit vele bronnen, zoals zuivel en oliën. Je moet proberen om de combinatie van al deze dingen in een maaltijd en als je het niet kunt, dat is oke. Mix it up van maaltijd naar maaltijd. Fast food is de vijand, onthoud dat. Als je moet eten, het is aan u om de juiste keuze te maken. Ga je gang en geniet keer per week, maar zorg ervoor dat je niet binge eten in het proces. Vergeet niet kleine maaltijden.

Het laatste wat ik ga bespreken is het belang van lichaamsbeweging, vitaminen, voedingssupplementen, en regelmatig een arts bezoeken. Ook al verlies je gewicht door het veranderen van uw eetgewoonten, het is belangrijk om de gezondheid van lichaam en hart. Voeding in combinatie met lichaamsbeweging wordt smelt het vet weg sneller. Zelfs als het is gewoon wandelen 30 minuten tot een uur, een dag, dit is beter dan gewoon zitten rond kijken T. V. Je hoeft niet lid worden van een sportschool om te sporten, dansen, sporten of het uitlaten van de hond zal u helpen uw conditie. Ik adviseer een personal trainer die u zullen helpen met een combinatie van krachttraining en cardio fitness (dit gaf me mijn beste resultaten). Naast een multi vitamine is een goed idee. Dit zal u helpen de aanvulling van alles wat je kan hebben in je dagelijkse dieet. 9 van de 10 mensen krijgen niet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels in voeding, dus een vezel supplement is ook een goed idee. Laatst heb ik sterk aanbevelen het zien van een arts voordat u begint met niets. Begin langzaam en raadpleeg uw arts ten minste eenmaal per maand, zag ik mij elke twee weken. Dit zal ervoor zorgen dat je niet jezelf meer dan helpen.

Goed, ik hoop dat dit helpt u om te voldoen aan uw Goji Bessen gewicht en gezondheid doelen. Denk aan de stok met het; zodra je begint te slippen kan het rampzalig zijn.

LEAVE A REPLY