Ik heb onlangs gehoord van iemand die probeerde om een goed idee van hoe haar leven eruit zou zien op de medifast dieet. Ze wilde weten wat Chocolate Slim soorten voedsel dat ze eten en wanneer (en hoe vaak) dat dit ging gebeuren. In het volgende artikel zal ik een overzicht geven van de soorten voedsel die beschikbaar zijn om u op de medifast dieet. Ik zal ook uitleggen hoe het dieet werkt om u te helpen begrijpen wat uw ervaring is.

Een Snelle Chocolate Slim Overzicht Van Medifast

chocolate slim shakeKortom, u eet zes keer per dag op dit plan. Voor vijf van deze, je eet het plan is kant-en-klare maaltijden. Eenmaal per dag, je voor te bereiden van een maaltijd buiten de voeding (de lean and green maaltijd) en je krijgt richtlijnen voor. De meeste mensen doen dit regelmatig eten door het hebben van maaltijden om de paar uur of zo. Echter, hoe je te bereiken dit is echt aan jou.

Aan het eind van elke dag, je zult nemen in een lage hoeveelheid calorieën, koolhydraten en suikers, terwijl ze grote hoeveelheden vezels en eiwitten Chocolate Slim apotheek. Deze combinatie stimuleert uw lichaam om te gaan in ketose waar het branden van zowel vet en calorieën.

Medifast Ontbijt: Hoewel u kunt eten van de maaltijden op elk moment kunt wisselen ze rond als het je past, sommige van de maaltijden lenen zich meer voor het ontbijt. Dit zijn de eieren, havermout, shakes, bars en cappuccino. Nu, niets zegt dat u niet kunt beschikken over het dieet van de pudding, brownies, of een van de fruit drankjes voor uw ontbijt, maar ik vind dat de havermout en shakes zijn echt populaire keuzes.

Medifast Lunches: Nogmaals, u kunt kiezen voor een van de 70 of zo eten keuzes op elk moment, maar de soep en chili zijn populaire lunch keuzes. Ik heb ook mensen gekend die een wrap of burrito uit de eieren en chili. Natuurlijk, je zou kunnen hebben een shake, een bar, een brownie, of andere dieet maaltijd voor de lunch ook als dit klinkt beter.

Diner Of Uw Lean And Green Maaltijd: U kunt ervoor kiezen uw niet kant-en-klare maaltijd op elk moment. Maar, ik vind dat de meeste mensen ervoor kiezen dit tijdens het diner, omdat ze een maaltijd te bereiden voor hun gezinnen toch. De richtlijnen voor deze maaltijd is echt dat je hebt vijf ons van magere eiwitten, evenals drie porties groenten. Je krijgt veel begeleiding op dit gebied, maar ik vind dat mensen dit ingewikkelder dan het hoeft te zijn. U kunt dit doen met roerbakschotels, soepen, of een pot en traditionele maaltijden. Ook u kunt dit bereiken wanneer u uit eten in restaurants als u het maken van zorgvuldige keuzes.

Medifast Snacks: de Meeste mensen krijgen in hun dagelijks zes maaltijden door het hebben van ontbijt, lunch, drie snacks (meestal halverwege de ochtend, middag, en ‘ s nachts) en hun lean and green maaltijd. Het dieet biedt zoutjes en kaas rookwolken die lekkere hapjes, maar u kunt een van de kant-en-klare maaltijden in het tussendoortje, met uitzondering van het onderhoud van de bars. U bent alleen toegestaan om een onderhoud bar per dag, maar zijn niet beperkt met de crunch bars.

Ik heb meestal een bar voor mijn halverwege de ochtend snack, want ik ben erg druk op dat moment. Ik wil graag een shake voor mijn snack in de middag, want ik heb een beetje meer tijd. Ik zal de pretzels of rookwolken in de nacht, omdat deze zich lenen voor het eten in de voorkant van de TV. Natuurlijk, je moet alle van de maaltijden op elk moment. Dus, u kan ook pudding, soep, eieren, havermout, brownies, bars, of een trilsignaal wilt instellen voor elke maaltijd en voor een snack. Dit soort flexibiliteit is één van de dingen die maakt het dieet zo handig.

Medifast Recepten: Als u veel tijd op het verlies van het gewicht forums, vaak zie je dat mensen komen met recepten die gebruik maken van het dieet van de maaltijden in de Chocolate Slim ingrediënten. Voorbeelden hiervan zijn cookies, muffins, cakes en lattes, om maar een paar te noemen. Veel van deze recepten zijn heel smakelijk, maar je zult vaak moeten ze tellen als twee maaltijden wanneer u combineert op deze manier. Echter, met de mogelijkheid om een dieet vriendelijk en veilig stukje cake of muffin kan zeker maken dit de moeite waard.

LEAVE A REPLY